2023-7-lahetys

Seppo Lindgrenin ilouutisia Bulgariasta

Stezka oli ensimmäisiä lapsia, joita alettiin tukemaan kouluun syksyllä 2016. Hän valmistui tänä keväänä ylioppilaaksi. Alla oleva kuva on juuri työn alkuvaiheesta ja siinä on Stezka mukana keskimmäisenä. Ilo saada nähdä konkreettisia työn tuloksia ihmisten elämässä, joita olemme saaneet olla mukana auttamassa Jumalan armosta.

         

Samaan aikaan Sredetsin romanilähiöstä valmistui yhteensä 20 nuorta ylioppilaaksi sekä yksi nuori aikuinen opettajaksi (kuvassa alla).Syksyllä meillä on taas tavoitteena varustaa 300 lasta kouluun sekä jatkaa tukemista kolmen nuoren yliopisto-opiskeluja, joista yksi on valmistumassa vuoden päästä lääkäriksi. Sredetsissä pidettiin Fidan järjestämä diakoniakoulutus, johon osallistui pastoreita sekä diakoniatyöntekijöitä kymmenestä romaniseurakunnasta. Fidasta oli kouluttajana Sami Konttinen ja Fidan romanikoordinaattori Janne Harjukoski sekä hänen vaimonsa Anne.

       

Sillä me olemme hänen tekonsa, luodut Kristuksessa Jeesuksessa hyviä töitä varten, jotka Jumala on edeltäpäin valmistanut, että me niissä vaeltaisimme. Ef. 2:10

Ajankohtaisia rukous– ja kiitosaiheita:

  • Jumalan johdatusta klinikka-/asuntoasiassa edelleen. Oikea kohde ja tarvittavat varat hankintaan ja remontointiin.- Varat 300 lapsen kouluun varustamiseen syksyllä.
  • Kesällä olisi tarkoitus järjestää 10 lasten leiriä ja yksi mummoleiri, mummot jo kyseli koska mennään. 🙂 Varat leireille sekä leirivälineille. Jumalan siunausta leirien ylle muutenkin, varsinkin hengellistä menestystä. – Autosta kiitosaihe! Hämeen Mokia lahjoitti Mercedes Sprintterin työhömme ja auto saatiin siihen kuntoon, että uskaltaa lähteä matkaan. Lisäksi katsastuksesta saatiin uusi tuore leima vuodeksi eteenpäin.
  • Alkavan kesän puolesta rukoillaan, että mahdollisimman moni romani pääsisi kesäksi töihin, jotta saisivat kerättyä varoja pitkää talvea varten.
  • Muistetaan Seppoa rukouksin jaksamisen osalta. Seppo haluaa taas uudestaan sen palon, minkä Jumala antoi kun hän aloitti tämän työn.
  • Kiitetään Jumalaa, että Hän on siunannut tarpeiden mukaan ja työ on menestynyt.

Pienin askelin eteenpäin, Hänen armossaan. Kiitämme Jumalaa ja kaikkia, jotka olette mahdollistaneet tämän työn

Seppo Lindgren