2023-7-Turuntie

Pidämme huolta toisistamme!

Kesä on monille huollon aikaa. Toivumme talven kiireistä ja levähdämme keräten voimia. Siirrymme sisätiloista ulkoilmaan ja näemme naapureita nyt enemmän kuin talvella. Nautimme luonnosta, lintujen laulusta. Kukat ovat väriloistossaan, hedelmät kypsyvät ja luonto alkaa antamaan antimiaan.

Toisaalta kesällä monista talven aktiviteeteista pidetään taukoa. Harrastuksista monet jäävät kesätauolle. Töistä ja kouluista on kesälomaa. Julkinen liikenne harvenee. Seurakunnan toiminta hiljenee myös kesällä. Joidenkin kohdalla sosiaaliset kontaktit jäävät vähäisiksi kesällä.

Kesällä on hyvä mahdollisuus panostaa lähimmäisiimme, vierailla kauempana asuvien ystävien ja sukulaisten luona, tavata niitä joita talven kiireiden takia ei ehditty tavata, tehdä yhdessä lähimmäistemme kanssa jotain kesään kuuluvaa. Samalla pidämme huolta toisistamme.

Näin kesällä tahdon kannustaa sinua huomioimaan lähimmäisesi ja tekemään yhdessä jotain virkistävää. Mieti olisiko joku sukulaisesi, ystäväsi, entinen koulu- tai työtoverisi, joku seurakuntalainen, jonka kanssa voisit tänä kesänä viettää yhteistä aikaa, tehdä yhdessä jotain, jakaa kuulumisia, rukoilla ja oppia tuntemaan toisianne paremmin.

Elia lähetettiin epätoivoisen Sarpatin lesken luo (1. Kun. 17). Jumala näkee ihmisen, joka on masentunut tai epätoivoinen. Ehkä Jumala käyttää sinua tänä kesänä piristämään jonkun päivää ja saat kokea olevasi Jumalan siunauksen ja rohkaisun välikappaleena.

Pidetään huolta toisistamme!

Heikki Tyrni

Kastetilaisuus 13.8. klo 16.00

Järjestämme elokuun toisen sunnuntain jumalanpalveluksen yhteydessä kastetilaisuuden. Raamatussa näemme, että uskoon tulo, kaste ja seurakuntaan liittyminen muodostivat uskonelämän ensimmäiset askeleet.Tiedätkö jonkun ystävän, joka on tullut uskoon, mutta ei ole vielä kastettu? Jos ystäväsi on kiinnostunut kasteesta, niin rohkaise häntä ottamaan yhteyttä seurakunnan työntekijöihin tai vaanhimpiin, niin mielellämme keskustelemme hänen kanssaan kasteelle menosta ja seurakuntaan liittymisestä. Yhteydenottamisesta loma-ajalla on tarkemmin kuukausitiedotteessa edempänä.