2023-9-Turuntie

SUNNUNTAISIN KELLO 11 – uusi jumalanpalveluksen ajankohta 10.9 lähtien

Keväällä päätimme uudesta jumalanpalveluksen ajankohdasta. Nyt siirrymme tähän uuteen aikaan.

Muutoksen taustalla on halu rakentaa yhteyttä. Uusi ajankohta mahdollistaa laajemmin iltapäivällä vierailut niin perhepiirissä, kuin ystävien ja seurakuntalaisten kesken. Rakennetaan sunnuntai-iltapäivisin yhteyttä.

LASTEN PYHIKSET  10.9 alkaen

Lapsille on omaa ohjelmaa jumalanpalveluksen yhteydessä kello 11.30 – 12.30. Olemme siis kaikki yhdessä aluksi ja noin 11.30 lapset siirtyvät alakertaan omaan ohjelmaan.

OPISKELIJAILTA TURUNTIELLÄ

Järjestämme tänä syksynä kaupunkiin muuttaneille opiskelijoille opiskelijailtoja joka toinen keskiviikko 13.9 alkaen. Jos tunnet kaupunkiin muuttaneita opiskelijoita, niin vihjaisepa mukavasta tavasta viettää iltaa hyvässä seurassa

YSTÄVÄILLAT TURUNTIELLÄ

Järjestämme tänä syksynä kaupunkiin tulleille eri maista tulleille ihmisille ystäväiltoja joka toinen keskiviikko 6.9 alkaen. Jos tunnet kaupunkiin muuttaneita erimaalaisia ystäviä kutsu heitä ystäväiltoihin ja parasta on, jos tulet heidän kanssaan.

HÄMEEN PARHAAKSI RUKOUSILTA 19.9 KLO 18 TURUNTIELLÄ

Hämeenlinnan alueen seurakuntien yhteinen rukousilta pidetään meillä keskiviikkona 19.9 klo 18. Odotamme paikalle väkeä ainakin seuraavista seurakunnista ja yhteisöistä: Adventtiseurakunta, alueen helluntaiseurakunnat, Pelastusarmeija, Vapaaseurakunta, Rengon Elävät Vedet -seurakunta, Kristillinen keskus Toimis, Evankelis-Luterilainen kirkko, Kansanlähetys.

Monet muutkin seurakuntamme toimintamuodot käynnistyvät jälleen syksyllä. Samoin Hämeen parhaaksi -toiminta käynnistyy kahvilan osalta ja yhteistä lauluiltaa suunnitellaan 14.10. tapahtuvaksi. Katso lisää seurakunnan ohjelmasta.