FAM
Sinusta välitetään
1 Joh 4:19 “Me rakastamme koska Jumala on ensin rakastanut meitä” 

  1. Haluamme että löydät hengellisen kodin joka heijastaa Taivaan Isän rakkautta – >
    Famin sunnuntai koko seurakuntaperheelle
  2. Haluamme että saat aitoja ja rakkaudellisia ihmissuhteita-> pienryhmät (solut) jotka kokoontuvat viikottain jossa pääset jakamaan elämää ja kasvamaan uskossa arjen keskellä.
  3. Haluamme että opit tuntemaan luojasi, löytäen elämäsi tarkoituksen -> Uskon perusteet, Alfa-kurssi, solut, Famin sunnuntai
  4. Haluamme tehdä hyvää tässä yhteisössä ja yhteiskunnassamme – > Yhteiset tempaukset, siunaten yhdessä Famina jotain kohdetta taloudellisesti. Jokainen Familainen voi jollain tavalla välittää Jumalan rakkautta, yksilönä, soluina, koko Fam perheenä.

28.1 Taneli Oikari korkkasi KASVU teeman jakamalla elämästään ja kuinka kaikessa on saanut nähdä sen että Jumala on kasvattanut häntä luottamaan Hänen. Luottamuksen kautta hän on saanut nähdä kasvua tapahtuvan eri elämänalueilla kun on jättänyt kaiken Jumalalle. Kiitos kun jaoit sydäntäsi, elämääsi ja rohkaisit meitä laittamaan Jumalan kaikessa ykköseksi.  

11.2 Riku jatkoi meidän opetussarjaamme Kasvu aiheella ”Kasvun kolme askelta”. Jaoit meille MM33 videon kasvusta eli uusista seurakunnista. Kyseessä seurakuntaliike Assemblies of God. Tällä hetkellä on 370 000 seurakuntaa ja tämän liikkeen tavoite on että 2033 mennessä olisi miljoonaa seurakuntaa. Me Famina ollaan 1 näistä seurakunnista!  Jumala haastaa meitä mukaan Hänen visioonsa, siihen kasvusuunnitelmaan mikä Hänellä on. 

Ajatelkaa: 

”Joku on istuttanut sen seurakunnan jossa sinä tulit uskoon” tai ” Joku tulee uskoon siinä seurakunnassa jota sinä olet istuttamassa”   

Joh 15:16 ”Ette te valinneet minua, vaan minä valitsin teidät ja asetin teidät sitä varten, että menisitte ja kantaisitte hedelmää ja että teidän hedelmänne pysyisi ja että Isä antaisi teille, mitä sitten anottekin häneltä minun nimessäni.” 

 Jos mietitään omenapuuta. Sen todellinen hedelmä on se että synnyttää toisen omenapuun. 

Tässä kasvun kolme askelta meille miten voimme tuottaa hedelmää kylväjävertauksen kautta (Mark 4:1-9) 

 1.Kuulemme sanan 

Olisiko meillä sama ongelma kuten Samuelilla, että emme ymmärrä että Jumala puhuu niinkuin Samuelin tapauksessa? 1 Samuel 3 “Puhu palvelijasi kuulee”: 

2. Ymmärrämme sanan jonka kuulemme

Matt 13:19   

-Haluanko aina ymmärtää mitä kuulen?  Joona ymmärsi mutta meni just vastapäiseen suuntaan. Sekin on Jumalan rakkautta että tulee myrskyjä ja valas oksentaa sinut, se on armoa, toinen mahdollisuus.   

3.Toimimme sanan mukaan

Jaakob 1:22 “Olkaa sanan tekijöitä eikä vain sen kuulijoita, pettäen itsenne.” 

-Sana alkaa tuottaa hedelmää kun alamme toimimaan sen mukaan. 

 

18.2 A-P jakoi meille oman uskon kasvuntarinan. Saimme kuulla miten Jumala vie meitä Pyhän Hengen kautta tilanteisiin ja ne tilanteet kasvattaa meitä jos Jumala saa olla niissä läsnä ja lopulta kääntää ne hyväksi meidän elämälle. Päällimmäisenä tästä kasvuntarinasta jäi kaikille varmasti Jumalan armo, joka riittää vaikka et tekis yhtään mitään. 

25.2 Pidimme ensimmäisen Famin olkkarin. Kyseessä siis hieman pienimuotoisempi Fam mutta isolla sydämellä varustettu. Näistä Famin olkkareista Famin solut ottavat vastuuta ja tällä kertaa Kalliokoskien solu toteutti sisällön. Siellä käytiin läpi Rikun opetusta ryhmissä  (kolme kasvun askelta), ylisteltiin, rukoiltiin, siunasimme toisia. 

Famin solut 

Solut ovat iso osa Famin Dna:ta. Haluamme että solut ovat jokaisen Familaisen viikon kohokohta. Meillä on tällä hetkellä 7 solua.  Famin mamit ja minit kokoontuvat torstaisin klo 9.30-12 vuoroviikoin kodeissa Sairionrannassa ja Vuorentaassa. Lisätietoja saa laittamalla Jonnalle viestiä 0449017092. Solunjohtajat kokoontuivat taas tuttuun normaalin tapaan kevään alkuun (seuraavan kerran taas syksyllä).  Famin solukoordinaattorin lisäksi muodostui marraskuussa oma solutiimi jotta solutyötä voimme kehittää vielä laajemmin ja tehokkaammin. Yksi kevään tavoite on että uusi naisten ja miesten solu syntyisi ja siihen rukoilemme että nousisi uudet solunjohtajat.

Ota meidät seurantaan myös Instagramissa ja Facebookissa: https://www.instagram.com/minunfam/ https://www.facebook.com/minunfam. Siellä voit seurata tarkemmin opetuksien tiivisteitä, ajantasalla olevaa infoa ja kuvia Famista.

Kevään Famit ovat osoitteessa kasarmikatu 3 –>noin 3x/kk sunnuntaisin klo 16:

14.1  Famin Vision Night & 2-vuotissynttärit

28.1

11 & 18.2

25.2  (Famin olkkari)  

10.3

17.3 (Famin olkkari)

24.3

7.4

14.4 Famin yhteyspäivä/ Kastejuhla

21.4

5.5

19.5 Koko seurakunnan yhteinen jumalanpalvelus

26.5

Famin olkkari on pienimuotoisempi Fam mutta suurella sydämellä varustetta Fam. Yhteyttä, sanan rukouksen, ylistyksen äärellä. Tuolloin ei ole Happy Sundayta tai ohjattua Poppia

Lapsille on omaa ohjelmaa 2x kuussa aina jumalanpalveluksen yhteydessä. Happy sunday on (3-8 vuotiaille) https://www.instagram.com/happysundayjumis/ https://www.facebook.com/happysundayjumis/ ja P.O.P-ikäisille (9-12 vuotiaille) on myös omaa pientä ohjattua toimintaa.