Jumalanpalvelukset

Jumalanpalveluksemme rakentuu Jumalan ylistämisestä ja rukouksesta, hyvästä hengellisestä musiikista ja Jumalan sananopetuksesta.

TILAISUUDET KORONA-AIKANA
Sunnuntain Jumalanpalvelukset näkyvät 31.3.2021 asti ainoastaan verkossa www.uskotv.fi, facebook sivuiltamme sekä seurakuntamme youtube kanavalla. Yleisötilaisuuksien osalta kokoontumisrajoitukset jatkuvat edelleen ja 8.3-28.3 ajalla max 6 hengen kokoontumiset ovat sallittuja. Myös tiistain rukousillat ovat seurattavissa verkon kautta klo 19.
 
Lapsille ja nuorille on omaa ohjelmaa. Voit seurata ilmoittelua heidän facebook sekä instagram sivuilta. Facebook: Happy Sunday jumis, POP -ilta sekä Alive -nuoret. Instagram: happysundayjumis, popilta, alive.hml.
 
8.3-28.3 AIKANA TIISTAIN RUOKA-APU-KASSEJA SAA TILATTUNA VAIN AJANVARAUKSELLA P. 041 362 9007.
 
Seuraamme tilannetta ja ilmoittelemme muutoksista.
 
 

Suuri Sunnuntai

Sunnuntaisin klo 16 kokoonnumme kohtaamaan elävää Jumalaa. Jumalanpalveluksemme rakentuu rukouksesta ja ylistämisestä, Jumalan Sanan opetuksesta sekä toinen toistemme kohtaamisesta. Tilaisuuksissa kuullaan myös omakohtaisia kokemuksia Jumalan avusta tavallisten ihmisten elämässä. Jumalanpalveluksessa on myös mahdollisuus henkilökohtaiseen rukouspalveluun.

Pyrimme järjestämään myös kahvituksen tilaisuuden yhteyteen, jossa voidaan seurustella ja tutustua paremmin toisiimme.

Torstai Keidas

Kaikille avoin kokoontuminen torstaisin klo 14.00.Ohjelmassa yhdessä oloa, rukousta, kahvittelua, hengellistä musiikkia ja Jumalan sanan opetusta. Torstai Keitaassa rukoillaan myös lähetystyön puolesta ja vapaaehtoisen kahvikassan tuotto menee tähän tarkoitukseen.