Jumalanpalvelukset

Jumalanpalveluksemme rakentuu Jumalan ylistämisestä ja rukouksesta, hyvästä hengellisestä musiikista ja Jumalan sananopetuksesta.

KORONA AJAN TILAISUUDET

Sunnuntain Jumalanpalvelukset sekä tiistain rukousillat näkyvät 1.12.2020-31.1.2021 välisenä aikana ainoastaan verkossa www.usko.tv, Facebook-sivuiltamme sekä seurakuntamme youtube-kanavalla.
Lasten Happy Sunday Joulushow ilmestyy 6.12, 13.12 sekä 20.12. Löydät ne facebook sivuiltamme sekä seurakuntamme youtube-kanavalta.
Lapsille ja nuorille on omaa ohjelmaa. Voit seurata ilmoittelua heidän facebook sekä instagram sivuilta. (Happy Sunday jumis, POP -ilta sekä Alive -nuoret)
Hyvän Tahdon Ruoka-apu -kasseja ja EU-ruokakasseja saa tilattuna ajanvarauksella p.041 362 9007.
Seuraamme tilannetta ja ilmoittelemme muutoksista.
Toivotamme kaikille rauhallista adventtiaikaa!

Suuri Sunnuntai

Sunnuntaisin klo 16 kokoonnumme kohtaamaan elävää Jumalaa. Jumalanpalveluksemme rakentuu rukouksesta ja ylistämisestä, Jumalan Sanan opetuksesta sekä toinen toistemme kohtaamisesta. Tilaisuuksissa kuullaan myös omakohtaisia kokemuksia Jumalan avusta tavallisten ihmisten elämässä. Jumalanpalveluksessa on myös mahdollisuus henkilökohtaiseen rukouspalveluun.

Pyrimme järjestämään myös kahvituksen tilaisuuden yhteyteen, jossa voidaan seurustella ja tutustua paremmin toisiimme.

Torstai Keidas

Kaikille avoin kokoontuminen torstaisin klo 14.00.Ohjelmassa yhdessä oloa, rukousta, kahvittelua, hengellistä musiikkia ja Jumalan sanan opetusta. Torstai Keitaassa rukoillaan myös lähetystyön puolesta ja vapaaehtoisen kahvikassan tuotto menee tähän tarkoitukseen.