Jumalanpalvelukset

Jumalanpalveluksemme rakentuu Jumalan ylistämisestä ja rukouksesta, hyvästä hengellisestä musiikista ja Jumalan sananopetuksesta.

​TILAISUUDET KORONA-AIKANA

Jumalanpalvelukset ovat nyt livenä toistaiseksi 15.8 asti. Seuraamme tilannetta.  Huolehditaan käsihygieniasta, turvaväleistä (2m) ja maskin käytöstä kaikille yli 12-vuotiaille tiloissamme ellei siihen ole terveydellisiä esteitä. Pidämme osallistujista nimilistaa, joita säilytämme ainoastaan jäljitystä varten 2 viikon ajan. Istuthan vain merkityille paikoille. Seuraa merkintöjä ja ohjeistuksia. Tulethan paikalle vain terveenä. Jumalanpalvelukset jatkuvat edelleen netissä uskotv.fi ja FB sivuillamme.
Tiistain rukousillat ovat livenä, niitä ei tällä hetkellä voida striimata.

Elokuu (Muutos)
1.8 Ehtoollisjumalanpalvelus, Markku Veilo, Elvi-Maria Veijonen, Johanna Komonen
8.8 Ruut Turunen, Light Choir
15.8 Riku Turunen, Teija Ardvidsson, Yhteys Lauluryhmä
22.8 HML:n Helluntaiseurakunnan ja Hattulan kotikirkon yhteinen jumalanpalvelus, Jyrki Alanko, Rodrigue Mbakwe, Elvi-Maria Veijonen
29.8 Onni Haapala, Johanna Turunen, Alive Worship

Syyskuu
5.9 Heikki ja Päivi Tyrnin tulojuhla, Ehtoollinen, Jonna-Maaret Heinonen, Mistlight

Tiistain rukousillat (elokuu)
3.8 Anssi Tuominen
10.8 Raimo ja Ritva Vastamäki
17.8 Hannu Kettunen
24.8 Ruut Turunen
31.8 Jari Ruuska

Lapsille ja nuorille on omaa ohjelmaa. Varhaisnuorten eli p.o.p -ikäisten pe -illat alkavat pe 13.8 alkaen klo 17.00. Alive -nuorten illat ovat perjantaisin klo 19.30. Lapsille on oma Happy Sunday jumis 15.8 alkaen klo 16.30-17.30 jumalanpalveluksen aikana. Voit seurata ilmoittelua (muutoksia) facebook sekä instagram sivuilta. Facebook: Happy Sunday jumis, POP -ilta sekä Alive -nuoret. Instagram: happysundayjumis, popilta, alive.hml.

TIISTAIN RUOKA-APU-KASSEJA SAA TILATTUNA VAIN AJANVARAUKSELLA P. 041 362 9007.

Seuraamme tilannetta ja ilmoittelemme muutoksista.

Suuri Sunnuntai

Sunnuntaisin klo 16 kokoonnumme kohtaamaan elävää Jumalaa. Jumalanpalveluksemme rakentuu rukouksesta ja ylistämisestä, Jumalan Sanan opetuksesta sekä toinen toistemme kohtaamisesta. Tilaisuuksissa kuullaan myös omakohtaisia kokemuksia Jumalan avusta tavallisten ihmisten elämässä. Jumalanpalveluksessa on myös mahdollisuus henkilökohtaiseen rukouspalveluun.

Pyrimme järjestämään myös kahvituksen tilaisuuden yhteyteen, jossa voidaan seurustella ja tutustua paremmin toisiimme.

Torstai Keidas

Kaikille avoin kokoontuminen torstaisin klo 14.00.Ohjelmassa yhdessä oloa, rukousta, kahvittelua, hengellistä musiikkia ja Jumalan sanan opetusta. Torstai Keitaassa rukoillaan myös lähetystyön puolesta ja vapaaehtoisen kahvikassan tuotto menee tähän tarkoitukseen.