Jumalanpalvelukset

Jumalanpalveluksemme rakentuu Jumalan ylistämisestä ja rukouksesta, hyvästä hengellisestä musiikista ja Jumalan sananopetuksesta.

​TILAISUUDET KORONA-AIKANA
 
 
Rajoitukset yleisötilaisuuksiemme osalta jatkuvat toistaiseksi 16.5. asti. Kokoontumisen henkilömäärä on sallittu velvoittavasti max. 10 henkilöön. Huolehditaan käsihygieniasta, turvaväleistä (2m) ja maskin käytöstä kaikille yli 12-vuotiaille tiloissamme ellei siihen ole terveydellisiä esteitä. Tulethan paikalle vain terveenä. Jumalanpalvelukset jatkuvat edelleen netissä uskotv.fi ja FB sivuillamme.
Myös tiistain rukousillat ovat seurattavissa verkon kautta klo 19.
 
Toukokuu (Täyttykää Hengellä)
2.5 Riku Turunen, Rode Mbakwa, Pirkko Ruuska
9.5 Hannu Kettunen, Ruut Turunen, Elvi-Maria Veijonen ja Roosa-Amanda Veijonen
16.5 Yhteistilaisuus Hattula/HML, Seppo Kortelainen, Johanna Turunen, Lataamo Sound
23.5 Jussi Heikkilä, Jonna-Maaret Heinonen, Vuokko Syväntö
30.5 Onni Haapala, Mikko Kantakoski, Kotikirkon Houseband
 
Kesäkuu (Vapaus)
6.6 Yhteistilaisuus Hattula/HML, Jyrki Alanko, Johanna Turunen, Alive Worship
 
Tiistain rukous (toukokuu)
4.5 Ruut Turunen
11.5 Ruut Turunen ym.
18.5 Virtuaalinen opiston kokous
25.5 Kärkkäinen Heino ja Maritta
2.6 Johanna ja Harri Turunen
 
Lapsille ja nuorille on omaa ohjelmaa. Varhaisnuorten eli p.o.p -ikäisten pe -illat pyörivät rajoituksien aikana pienissä ryhmissä. Alive -nuorten illat ovat instagramin/youtuben välityksellä. Kun etäopetus päättyy niin nuorten solut voivat kokoontua taas livenä, rajoitukset huomioiden. Lapsille on oma Happy Sunday jumis netin välityksellä. Voit seurata ilmoittelua  facebook sekä instagram sivuilta. Facebook: Happy Sunday jumis, POP -ilta sekä Alive -nuoret. Instagram: happysundayjumis, popilta, alive.hml.
 
TIISTAIN RUOKA-APU-KASSEJA SAA TILATTUNA VAIN AJANVARAUKSELLA P. 041 362 9007.
 
Seuraamme tilannetta ja ilmoittelemme muutoksista.
 

Suuri Sunnuntai

Sunnuntaisin klo 16 kokoonnumme kohtaamaan elävää Jumalaa. Jumalanpalveluksemme rakentuu rukouksesta ja ylistämisestä, Jumalan Sanan opetuksesta sekä toinen toistemme kohtaamisesta. Tilaisuuksissa kuullaan myös omakohtaisia kokemuksia Jumalan avusta tavallisten ihmisten elämässä. Jumalanpalveluksessa on myös mahdollisuus henkilökohtaiseen rukouspalveluun.

Pyrimme järjestämään myös kahvituksen tilaisuuden yhteyteen, jossa voidaan seurustella ja tutustua paremmin toisiimme.

Torstai Keidas

Kaikille avoin kokoontuminen torstaisin klo 14.00.Ohjelmassa yhdessä oloa, rukousta, kahvittelua, hengellistä musiikkia ja Jumalan sanan opetusta. Torstai Keitaassa rukoillaan myös lähetystyön puolesta ja vapaaehtoisen kahvikassan tuotto menee tähän tarkoitukseen.