Lapset

Sunnuntain jumalanpalvelusten yhteydessä järjestetään lapsille oma Happy Sunday jumalanpalvelus jossa on innostavaa opetusta ja musaa, sekä paljon hauskoja hetkiä leikkien, pelien ja askartelujen parissa.

 

Happy Sunday

Uuden kampuksen myötä Happy Sundayt tullaan järjestämään Famissa pari kertaa kuussa. Toukokuussa Fam tilaisuudet ovat 15 ja 29.5 klo 14 osoitteessa Sibeliuksenkatu 11 (Kinowanhakop). Kellonaika muuttuu syksyllä.

Happy Sundayt ovat kerran kuussa myös Saalem kampuksella osoitteessa turuntie 12 ehtoollisjumalanpalveluksen aikana klo 16.30-17.30 sekä myös silloin kun kaikki kampukset tulevat välillä yhteen. Muistathan ilmoittaa turuntiellä lapsesi Happy Sundayhin check -in pöydälle klo 15.45-16.15 välisenä aikana. Vanhemmat tuovat alle kouluikäiset lapset itse alakertaan asti. Myös haku tapahtuu alakerrasta kun pääjumalanpalvelus päättyy.

Happy Sundayssa on lapsilla on innostavaa opetusta ja musaa, sekä paljon hauskoja hetkiä leikkien, pelien ja askartelujen parissa. Askartelu on yleensä aina jotain joka tukee sen kerran opetusta. Joka kerta mukana villit ja vapaat eläimistä 2 eläin maskottia 🙂 Yhteensä ”opetuseläimiä” on nyt 17!  Tällä hetkellä pystymme järjestämään Happy Sundayn 3-8 vuotiaille. Alle 3-vuotiaat voivat tulla huoltajan seurassa.

Facebookissa https://www.facebook.com/happysundayjumis ja instagramissa https://www.instagram.com/happysundayjumis/ voit seurata tarkemmin mitä tapahtuu ja jos tulee muutoksia.

Perhe/Lasten tapahtumat

Erilaisia perhe ja lasten tapahtumia järjestämme pari kertaa vuodessa. Kids Action Night tapahtuma tulossa pe 27.5 Jukolan pihalla! Käy tsekkaa mainosvideo tästä tapahtumasta ja laita jakoon 🙂 https://www.facebook.com/kidsactionnighthml

Leirit

Tänä vuonna järjestämme lapsille ikimuistoisen leirin 19-22.6 Hyvinkään Kaitaniemessä. 

Alla linkki esitietolomakkeeseen jonka voit tulostaa, täyttää allekirjoituksineen ja ottaa siitä kuvan ja lähettää sen sähköpostiosoitteeseen: jonna-maaret.heinonen@helluntaiseurakunta.net. Voit myös tuoda sen seurakunnan toimistoon/ jonnalle tai lähettää postitse osoitteeseen: Hämeenlinnan Helluntaiseurakunta, Turuntie 12, 13130 Hämeenlinna. Pyydämme että allekirjoitus olisi käsin kirjoitettuna.

ESITIETOLOMAKELastenleiri-22

 

HALUATKO MUKAAN PALVELEMAAN JA VAIKUTTAA TULEVAISUUTEEN?

Jos haluat palvella seurakuntamme lapsityössä tavalla tai toisella, otathan rohkeasti yhteyttä lapsi- ja nuorisotyöntekijään Jonna-Maaret Heinoseen.
Löydät meidät myös facebookista https://www.facebook.com/happysundayjumis/ ja instagramista https://www.instagram.com/happysundayjumis/

Puh: 044 901 7092
jonna-maaret.heinonen@helluntaiseurakunta.net