Lapset

Sunnuntain jumalanpalvelusten yhteydessä järjestetään lapsille oma Happy Sunday jumalanpalvelus jossa on innostavaa opetusta ja musaa, sekä paljon hauskoja hetkiä leikkien, pelien ja askartelujen parissa.

Happy Sunday

Sunnuntain jumalanpalvelusten yhteydessä järjestetään lapsille oma Happy Sunday jumalanpalvelus klo 16.30-17.30. Siellä lapsilla on innostavaa opetusta ja musaa, sekä paljon hauskoja hetkiä leikkien, pelien ja askartelujen parissa. Tällä hetkellä pystymme järjestämään Happy Sundayn 3-8 vuotiaille. Alle 3-vuotiaat voivat tulla huoltajan seurassa.

P.O.P.

3.-6. -luokkalaisten oma perjantai-illan kokoontuminen klo 17-19. Menoa ja meininkiä, pelejä ja leikkejä, Raamatun opetusta, musaa ja yhdessäoloa.

Perhejumalanpalvelukset

Perhejumalanpalveluksia järjestetään noin neljä kertaa vuodessa. Tänä vuonna perhejumikset ovat 20.9 sekä 8.11.

Seuraa ilmoittelua.

Leirit

Kesällä lapsille järjestään lastenleirejä. Seuraa ilmoittelua.

Family Fun tapahtumat

Seuraa ilmoittelua.

Jos haluat palvella seurakuntamme lapsi- ja perhetyössä tavalla tai toisella, otathan rohkeasti yhteyttä lapsi- ja perhetyöntekijään Jonna-Maaret Heinoseen.
Löydät meidät myös facebookista (Hämeenlinnan Helluntaiseurakunnan lapset) ja instagramista (Happysundayjumis ja popilta)

Puh: 044 901 7092
jonna-maaret.heinonen@helluntaiseurakunta.net