Lapset

Happy Sunday on lasten oma jumalanpalvelus, jossa on innostavaa opetusta ja musaa sekä paljon hauskoja hetkiä leikkien, pelien ja askartelujen parissa. Happy Sunday järjestetään jumalanpalveluksen yhteydessä.

 

Happy Sunday

Happy Sunday järjestetään pari kertaa kuussa Fam kampuksella. Seuraavan kerran näemme taas su 9.10, 16.10 klo 16 osoitteessa Sibeliuksenkatu 11 (Kinowanhakop)

Happy Sundayt ovat kerran kuussa myös Saalem kampuksella osoitteessa Turuntie 12 ehtoollisjumalanpalveluksen aikana (jolloin Saalem kampus & Kongo Fellowship tulevat yhteen) klo 16.30-17.30. Muistathan ilmoittaa Turuntiellä lapsesi Happy Sundayhin check -in pöydällä klo 15.45-16.15 välisenä aikana. Vanhemmat tuovat alle kouluikäiset lapset itse alakertaan asti. Myös haku tapahtuu alakerrasta kun pääjumalanpalvelus päättyy.

Happy Sundayssa lapsilla on innostavaa opetusta ja musaa, sekä paljon hauskoja hetkiä leikkien, pelien ja askartelujen parissa. Askartelu on yleensä aina jotain joka tukee sen kerran opetusta. Joka kerta mukana villit ja vapaat eläimistä 2 eläin maskottia 🙂 Yhteensä ”opetuseläimiä” on nyt 17!  Tällä hetkellä pystymme järjestämään Happy Sundayn 3-8 vuotiaille. Alle 3-vuotiaat voivat tulla huoltajan seurassa.

Facebookissa https://www.facebook.com/happysundayjumis ja instagramissa https://www.instagram.com/happysundayjumis/ voit seurata tarkemmin mitä tapahtuu ja jos tulee muutoksia.

Perhe/Lasten tapahtumat

Erilaisia perhe ja lasten tapahtumia järjestämme pari kertaa vuodessa. Kids Action Night tapahtumat oli juuri pe 27.5 & pe 23.9! Ota sivut seurantaan! https://www.facebook.com/kidsactionnighthml

Lasten kesäleiri järjestetään joka vuosi josta saimme nauttia tänä vuonna juuri ennen juhannusta!

HALUATKO MUKAAN PALVELEMAAN JA VAIKUTTAA TULEVAISUUTEEN?

Jos haluat palvella seurakuntamme lapsityössä tavalla tai toisella, otathan rohkeasti yhteyttä lapsi- ja nuorisotyöntekijään Jonna-Maaret Heinoseen.
Löydät meidät myös facebookista https://www.facebook.com/happysundayjumis/ ja instagramista https://www.instagram.com/happysundayjumis/

Puh: 044 901 7092
jonna-maaret.heinonen@helluntaiseurakunta.net