Lapset

Happy Sunday on lasten oma jumalanpalvelus, jossa on innostavaa opetusta ja musaa sekä paljon hauskoja hetkiä leikkien, pelien ja askartelujen parissa. Happy Sunday järjestetään jumalanpalveluksen yhteydessä.

 

Happy Sunday

Happy Sunday järjestetään 2-3 kertaa kuussa Fam kampuksella klo 16 osoitteessa Sibeliuksenkatu 11 (Kinowanhakop).  Voit seurata tarkemmin Famin ohjelmaa osoitteessa https://www.instagram.com/minunfam tai http://www.facebook.com/minunfam. Seuraavan kerran Happy Sunday Famissa su 21 & 28.5 klo 16.

Happy Sundayt ovat kerran kuussa myös Turuntien kampuksella osoitteessa Turuntie 12 ehtoollisjumalanpalveluksen aikana, ellei toisin ilmoiteta (jolloin Turuntien kampus & Kongo Fellowship tulevat yhteen) klo 16.30-17.30. Muistathan ilmoittaa Turuntiellä lapsesi Happy Sundayhin check -in pöydällä klo 15.45-16.15 välisenä aikana. Vanhemmat tuovat alle kouluikäiset lapset itse alakertaan asti. Myös haku tapahtuu alakerrasta kun pääjumalanpalvelus päättyy.

Happy Sundayssa lapsilla on innostavaa opetusta ja musaa, sekä paljon hauskoja hetkiä leikkien, pelien ja askartelujen parissa. Askartelu on yleensä aina jotain joka tukee sen kerran opetusta. Joka kerta mukana villit ja vapaat eläimistä 2 eläin maskottia 🙂 Yhteensä ”opetuseläimiä” on nyt 17!  Tällä hetkellä pystymme järjestämään Happy Sundayn 3-8 vuotiaille. Alle 3-vuotiaat voivat tulla huoltajan seurassa.

Facebookissa https://www.facebook.com/happysundayjumis ja instagramissa https://www.instagram.com/happysundayjumis/ voit seurata tarkemmin mitä tapahtuu ja jos tulee muutoksia.

Perhe/Lasten tapahtumat

Järjestämme erilaisia perhe ja lasten tapahtumia. Seuraava Kids Action Night tapahtuma on pe 28.4 klo 17-19 Jukolan koululla. Ota sivut seurantaan! https://www.facebook.com/kidsactionnighthml

Leirit

Leirille ilmoittautuminen tapahtuu tämän linkin kautta. ESITIETOLOMAKE

Tulosta, täytä (käsinkirjoitettu allekirjoitus) ja ota siitä kuva jolloin voit lähettää sen sähköpostitse: jonna-maaret.heinonen@helluntaiseurakunta.net. Voit myös lähettää sen osoitteeseen Turuntie 12, 13130 HML.

Leiri kirje kannattaa lukea huolella:

HALUATKO MUKAAN PALVELEMAAN JA VAIKUTTAA TULEVAISUUTEEN?

Jos haluat palvella seurakuntamme lapsityössä tavalla tai toisella, otathan rohkeasti yhteyttä lapsi- ja nuorisotyöntekijään Jonna-Maaret Heinoseen.
Löydät meidät myös facebookista https://www.facebook.com/happysundayjumis/ ja instagramista https://www.instagram.com/happysundayjumis/

Puh: 044 901 7092
jonna-maaret.heinonen@helluntaiseurakunta.net