Lapset

Sunnuntain jumalanpalvelusten yhteydessä järjestetään lapsille oma Happy Sunday jumalanpalvelus jossa on innostavaa opetusta ja musaa, sekä paljon hauskoja hetkiä leikkien, pelien ja askartelujen parissa.

Happy Sunday

Korona rajoituksien aikana ilmestyy joka sunnuntai Mini Happy Sunday jumis youtubeen. (Happysundayjumis). Nähdään siellä 🙂

Kun pääsemme taas normaalimpaan tilaan niin sunnuntain jumalanpalvelusten yhteydessä järjestetään lapsille oma Happy Sunday jumalanpalvelus klo 16.30-17.30. Siellä lapsilla on innostavaa opetusta ja musaa, sekä paljon hauskoja hetkiä leikkien, pelien ja askartelujen parissa. Joka kerta mukana villit ja vapaat eläimistä 2 eläin maskottia 🙂 Yhteensä ”opetuseläimiä” on nyt 12!  Tällä hetkellä pystymme järjestämään Happy Sundayn 3-8 vuotiaille. Alle 3-vuotiaat voivat tulla huoltajan seurassa.

P.O.P.

3.-6. -luokkalaisten oma perjantai-illan kokoontuminen klo 17-19. Menoa ja meininkiä, pelejä ja leikkejä, Raamatun opetusta, musaa ja yhdessäoloa.

Perhejumalanpalvelukset

Perhejumalanpalveluksia järjestetään noin neljä kertaa vuodessa.

Leirit

Kesällä lapsille järjestetään lastenleirejä. Seuraa ilmoittelua.

Jos haluat palvella seurakuntamme lapsi- ja perhetyössä tavalla tai toisella, otathan rohkeasti yhteyttä lapsi- ja nuorisotyöntekijään Jonna-Maaret Heinoseen.
Löydät meidät myös facebookista (Hämeenlinnan Helluntaiseurakunnan lapset) ja instagramista (Happysundayjumis ja popilta)

Puh: 044 901 7092
jonna-maaret.heinonen@helluntaiseurakunta.net