Lapset

Happy Sunday on lasten oma jumalanpalvelus, jossa on innostavaa opetusta ja musaa sekä paljon hauskoja hetkiä leikkien, pelien ja askartelujen parissa. Happy Sunday järjestetään jumalanpalveluksen yhteydessä.

 

Happy Sunday

Happy Sunday järjestetään kolme kertaa kuussa Fam kampuksella klo 16 osoitteessa Sibeliuksenkatu 11 (Kinowanhakop). Seuraavan kerran näemme Famin Happy Sundayssa su 22 & 29.1. Voit seurata tarkemmin Famin ohjelmaa osoitteessa https://www.instagram.com/minunfam tai http://www.facebook.com/minunfam.

Happy Sundayt ovat kerran kuussa myös Saalem kampuksella osoitteessa Turuntie 12 ehtoollisjumalanpalveluksen aikana (jolloin Saalem kampus & Kongo Fellowship tulevat yhteen) klo 16.30-17.30. Muistathan ilmoittaa Turuntiellä lapsesi Happy Sundayhin check -in pöydällä klo 15.45-16.15 välisenä aikana. Vanhemmat tuovat alle kouluikäiset lapset itse alakertaan asti. Myös haku tapahtuu alakerrasta kun pääjumalanpalvelus päättyy.

Huom! Rukous- ja paastoviikolla Happy Sunday on su 15.1 Turuntiellä #12  jolloin kaikki kampukset tulevat yhteen!

Happy Sundayssa lapsilla on innostavaa opetusta ja musaa, sekä paljon hauskoja hetkiä leikkien, pelien ja askartelujen parissa. Askartelu on yleensä aina jotain joka tukee sen kerran opetusta. Joka kerta mukana villit ja vapaat eläimistä 2 eläin maskottia 🙂 Yhteensä ”opetuseläimiä” on nyt 17!  Tällä hetkellä pystymme järjestämään Happy Sundayn 3-8 vuotiaille. Alle 3-vuotiaat voivat tulla huoltajan seurassa.

Facebookissa https://www.facebook.com/happysundayjumis ja instagramissa https://www.instagram.com/happysundayjumis/ voit seurata tarkemmin mitä tapahtuu ja jos tulee muutoksia.

Perhe/Lasten tapahtumat

Järjestämme erilaisia perhe ja lasten tapahtumia. Seuraava Kids Action Night tapahtuma on to 5.1 klo 14-16 Jukolan koululla. Ota sivut seurantaan! https://www.facebook.com/kidsactionnighthml

Lasten kesäleiri järjestetään seuraavan kerran 15-18.6.2023 Hyvinkään Helluntaiseurakunnan Kaitaniemen leirikeskuksessa.

HALUATKO MUKAAN PALVELEMAAN JA VAIKUTTAA TULEVAISUUTEEN?

Jos haluat palvella seurakuntamme lapsityössä tavalla tai toisella, otathan rohkeasti yhteyttä lapsi- ja nuorisotyöntekijään Jonna-Maaret Heinoseen.
Löydät meidät myös facebookista https://www.facebook.com/happysundayjumis/ ja instagramista https://www.instagram.com/happysundayjumis/

Puh: 044 901 7092
jonna-maaret.heinonen@helluntaiseurakunta.net