Lapset

Happy Sunday on lasten oma jumis Fam kampuksella, jossa on innostavaa opetusta ja musaa sekä paljon hauskoja hetkiä leikkien, pelien ja askartelujen parissa. Happy Sunday järjestetään jumalanpalveluksen yhteydessä. 

 

Happy Sunday

Happy Sunday järjestetään 2-3 kertaa kuussa Fam kampuksella klo 16 osoitteessa Kasarmikatu 3. Voit seurata tarkemmin Famin ohjelmaa osoitteessa https://www.instagram.com/minunfam tai http://www.facebook.com/minunfam. Happy Sundayt ovat Famissa su 14,1, 28.1, 11.2, 18.2, 10.3, 24.3, 7.4, 21.4, 5.5 ja 26.5. Happy Sundayssa lapsilla on innostavaa opetusta ja musaa, sekä paljon hauskoja hetkiä leikkien, pelien ja askartelujen parissa. Askartelu on yleensä aina jotain joka tukee sen kerran opetusta. Joka kerta mukana villit ja vapaat eläimistä 2 eläin maskottia 🙂 Yhteensä ”maskottieläimiä” on nyt 19!  Happy Sunday on 3-8 vuotiaille. Alle 3-vuotiaat voivat tulla huoltajan seurassa. P.O.P-ikäisille (9-12v) on omaa ohjelmaa Famin aikana.

Facebookissa https://www.facebook.com/happysundayjumis ja instagramissa https://www.instagram.com/happysundayjumis/ voit seurata tarkemmin mitä tapahtuu ja jos tulee muutoksia.

HUOM! Lapsille järjestetään PYHIS myös Turuntien kampuksella joka sunnuntai osoitteessa Turuntie 12. Vanhemmat tuovat lapsensa pyhikseen klo 11.30 ja myös hakevat heidät kun tilaisuus päättyy.

 

 

Perhe/Lasten tapahtumat

Järjestämme erilaisia perhe ja lasten tapahtumia. Kids Action Night tapahtumia on noin kolme kertaa vuodessa. Seuraava Kids’ Action Night on pe 3.5. Teemme yhteistyötä Hämeenlinnan Vapaaseurakunnan kanssa. Ota sivut seurantaan! https://www.facebook.com/kidsactionnighthml

Leirit

Lasten seikkailuleiri järjestetään Mallinkaisten leirikeskuksessa 7.-10.7.2024.  Leiri on suunnattu 2011-2016 syntyneille lapsille. Leiri alkaa sunnuntaina aamupäivällä ja päättyy keskiviikkona iltapäivällä. Leiriläiset ovat vakuutettu leirin ajaksi.

Leirillä on luvassa paljon hauskaa toimintaa leikkien ja seikkailujen kautta. On raamiksia, musiikkia, uimista ja saunomista ja hauskaa ohjelmaa. Leirin teemana on Mac Bäckbones ja ’Kadonneiden laintaulujen metsästys joka vie meidät tutustumaan vauhdikkaalla ja hauskalla tavalla Kymmeneen käskyyn. Tavoitteena on oppia, että Kymmenen käskyä ei ole vanha sääntökokoelma vaan ne yhä suojelevat ja varjelevat suhdettamme Jumalaan ja lähimmäisiimme. Ne ovat avaimia hyvään, siunaukselliseen elämään.

Leirin osallistumismaksu on 50€/lapsi ja sisarusalennus on puoleen hintaan eli 25€. Leirillä majoitutaan sisätiloissa sängyillä oman ryhmän kanssa.

Leiriläisten hakulomake on auki 9.4.-31.5. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään vielä sähköpostitse tarkemmat tiedot ilmoittautumisajan jälkeen.

Leirinjohtajana toimii Silja Hirvilammi. Saat häneen yhteyden numerosta 040 0500859 ja sähköpostitse osoitteesta silja.hirvilammi@gmail.com. Voit myös tarvittaessa olla yhteydessä seurakuntamme lapsi-ja nuorisotyöntekijään Jonnaan, 0449017092 ja jonna-maaret.heinonen@helluntaiseurakunta.net.

HALUATKO MUKAAN PALVELEMAAN JA VAIKUTTAA TULEVAISUUTEEN?

Jos haluat palvella seurakuntamme lapsityössä tavalla tai toisella, otathan rohkeasti yhteyttä lapsi- ja nuorisotyöntekijään Jonna-Maaret Heinoseen.
Löydät meidät myös facebookista https://www.facebook.com/happysundayjumis/ ja instagramista https://www.instagram.com/happysundayjumis/

Puh: 044 901 7092
jonna-maaret.heinonen@helluntaiseurakunta.net