Lapset

Sunnuntain jumalanpalvelusten yhteydessä järjestetään lapsille oma Happy Sunday jumalanpalvelus jossa on innostavaa opetusta ja musaa, sekä paljon hauskoja hetkiä leikkien, pelien ja askartelujen parissa.

Happy Sunday

Lapsille järjestetään sunnuntain jumalanpalveluksen yhteydessä oma Happy Sunday jumalanpalvelus klo 16.30-17.30. Siellä lapsilla on innostavaa opetusta ja musaa, sekä paljon hauskoja hetkiä leikkien, pelien ja askartelujen parissa. Askartelu on yleensä aina jotain joka tukee sen kerran opetusta. Joka kerta mukana villit ja vapaat eläimistä 2 eläin maskottia 🙂 Yhteensä ”opetuseläimiä” on nyt 12!  Tällä hetkellä pystymme järjestämään Happy Sundayn 3-8 vuotiaille. Alle 3-vuotiaat voivat tulla huoltajan seurassa.

Muistathan ilmoittaa lapsesi Happy Sundayhin check -in pöydälle klo 15.45-16.15 välisenä aikana. Vanhemmat tuovat alle kouluikäiset lapset itse alakertaan asti. Myös haku tapahtuu alakerrasta kun pääjumis päättyy.

Facebookissa (Hämeenlinnan Helluntaiseurakunnan lapset ) ja instagramissa (happysundayjumis) voit seurata tarkemmin mitä tapahtuu.

P.O.P.

3.-6. -luokkalaisten oma perjantai-illan kokoontuminen klo 17-19. Menoa ja meininkiä, pelejä ja leikkejä, Raamatun opetusta, musaa ja yhdessäoloa. Facebookissa (pop-ilta) ja instagramissa (popilta) voit seurata ohjelmaa tarkemmin.

Perhejumalanpalvelukset

Perhejumalanpalveluksia järjestetään noin neljä kertaa vuodessa. Korona tilanteen vuoksi perhejumalanpalveluksia emme nyt pysty tällä hetkellä järjestämään, mutta perheet voivat yhdessä seurata mini happy sunday jumiksia jotka ilmestyvät yleensä joka sunnuntai klo 10 youtubeen. (happysundayjumis)

Leirit

Hämeenlinnan Helluntaiseurakunnan ja Hattulan kotikirkon järjestämä lastenleiri 2021 ”Salaperäinen pako” järjestetään Hyvinkään Helluntaiseurakunnan leirikeskuksessa Kaitaniemessä 17.- 20.6.2021. (Kaitalantie 32, 05950, Hyvinkää) Leiri on tarkoitettu 2008-2014 -syntyneille.

Leirin toteutuminen riippuu koronatilanteesta. Vahvistamme leirin järjestämisen viimeistään toukokuun aikana. Suotavaa on kuitenkin ilmoittaa lapsi leirille vaikka vielä leirin pitäminen on avoinna. Ilmoittautuminen tapahtuu esitietolomakkeella viimeistään 31.5 mennessä. Löydät tästä esitietolomakkeen jonka voi täyttää ja tuoda/postittaa HML Helluntaiseurakunnan toimistoon (turuntie 12, 13130 HML) tai lähettää sähköpostiosoitteeseen jonna-maaret.heinonen@helluntaiseurakunta.net.  Jos sinulla on muuta kysyttävää, voit ottaa yhteyttä myös numeroon 0449017092. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse lisätietoa leiristä!  ESITIETOLOMAKELastenleiri-21

Tällä kertaa leiriteema vie tutustumaan Raamatun salaperäisiin pakomatkoihin. Opetustuokioiden vetäjänä toimii salapoliisi Agentti 316, joka tutkii näitä outoja pakotapauksia ja löytää Raamatusta johtolankoja niiden selvittämiseen. Jännittäviä hetkiä luvassa myös kun lapset pääsevät itse ratkaisemaan tehtäviä “pakohuoneissa”! Paljon muutakin hauskaa aktiviteettia luvassa lapsille. Tätä leiriä ei kannata paeta 😉

HALUATKO MUKAAN PALVELEMAAN JA VAIKUTTAA TULEVAISUUTEEN?

Jos haluat palvella seurakuntamme lapsi- ja perhetyössä tavalla tai toisella, otathan rohkeasti yhteyttä lapsi- ja nuorisotyöntekijään Jonna-Maaret Heinoseen.
Löydät meidät myös facebookista (Hämeenlinnan Helluntaiseurakunnan lapset) ja instagramista (Happysundayjumis ja popilta)

Puh: 044 901 7092
jonna-maaret.heinonen@helluntaiseurakunta.net