Diakonia

Palvelemme lähimmäisiämme käytännön tasolla arjen haasteissa. Kunnioitamme jokaisen ihmisarvoa ja ainutlaatuisuutta.
Toiminta perustuu pääsääntöisesti vapaaehtoistyöhön.

Toimimme verkostoitumalla, tarvelähtöisesti, vastuuntuntoisesti ja tuemme ihmistä kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa vuorovaikutuksen kautta.

RUKOUSPUHELIN 045 1074871  palvelee sinua su klo 17:15-19:15. Rukousaiheita voi lähettää muina aikoina viesteillä.

Ystäväpalvelu
Ruoka-apu

Toimitukset
Kuljetuspalvelu
Palvelumahdollisuus

Ystäväpalvelu

Diakonia koostuu pääosin vapaaehtoisista, jotka toimivat seurakunnan täysivaltaisina edustajina palvellen tarpeessa olevia. Tukihenkilöt toimivat seurakunnan täysivaltaisina edustajina.

Tukihenkilöt toimivat muun muassa seuraavissa tilanteissa:
– Ikäihmisten luona vieraileminen
– Sairauden, surun ja kriisin kohdatessa tukena oleminen
– Ehtoollisen toimittaminen seurakuntalaisille
– Keskusteluapu ja mahdollinen arjessa tukeminen

Hyvän Tahdon Ruokajako (HTR)

RUOKAJAKELU KORONA AIKANA

Ruokakassit ajanvarauksella numerosta 041 362 9007.

Ruokajakelutiedote 13.3.2020 alkaen

EU-Ruokajako
EU-ruokakassi varataan numerosta 041 362 9007.  Kassin saa hakea kahden viikon välein.
Ruokakassiin sisältö valitaan seuraavista tuotteista: lihasäilyke, makaroni, hernekeitto, mysli, kaurahiutale, hapankorppu, vehnäjauho, sämpyläjauho, maitojauhe, ja perunasosejauhe ja keksi. Ruokakassi on tarkoitettu vähävaraisille avuntarvitsijoille.

Toimitukset

Tarjoamme käytännön palvelua ja neuvontaa seuraavissa toimituksissa:
– syntymäpäivät
– häät
– lapsen siunaus
– kodin siunaus
– hautaus

Kuljetuspalvelu

Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan kyyditystä tilaisuuksiin ja hätätilanteisiin. Etusijalla ovat liikuntarajoitteiset, yhteiskunnan avun ulkopuolella olevat ja yksinäiset vanhukset, joilla ei ole perheen tukea saatavilla.

Palvelumahdollisuus

-Työkokeilu

-Vapaaehtoistyö

Yhteyshenkilö

Ruokajako- ja ystäväpalvelutoimintaan on mahdollisuus tulla tutustumaan.

Ruut Turunen
seurakuntapastori, diakoniatyön vastaava