Lähimmäispalvelu

Lähimmäisen ihmisarvoa ja ainutlaatuisuutta kunnioittavaa palvelevaa rakkautta käytännön tasolla arjen haasteissa.
Toiminta perustuu pääsääntöisesti vapaaehtoistyöhön.

Toiminta perustuu pääsääntöisesti vapaaehtoistyöhön. Toimimme verkostoitumalla, tarvelähtöisesti, vastuuntuntoisesti ja tuemme ihmistä kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa vuorovaikutuksen kautta.

Ystäväpalvelu
Ruokajakelutoiminta
Toimitukset
Ehtoollispalvelu
Kuljetuspalvelu
Palvelumahdollisuus

Ystäväpalvelu

– Seniorit
vierailut, tarvelähtöiset tukipalvelut,
– Sairaat, suru, kriisit
vierailut, käytännön tuki, ehtoollinen, keskusteluapu, kuuntelu

Autamme tarjolla olevista vapaaehtoisista sopivan oman tukihenkilön löytämisessä. Henkilö toimii seurakunnan täysivaltaisena edustajana palvelutehtävässään. Toiveita ja palautteita on mahdollisuus antaa myös suoraan diakoniatyön vastaavalle.

Ruokajakelutoiminta

!!!!!!!!!HUHTIKUUSSA!!!!!!!!!!

NEUROLOGIAN ERIKOISLÄÄKÄRI KERTOMASSA AIVOTERVEYDESTÄ JA MUISTISTA

Asiantuntija lähelläsi NYT!

Mainos huhtikuu

– Hyvän Tahdon Ruokajako
Jaamme lahjoituksena saatua ruokaa tiistaisin klo 13.40-15.00 seurakunnan alasalissa. Käynti Turuntien puolelta. Käytössä on numero vuoro järjestelmä ja ruoka noudetaan omavalintaisesti päivän ohjeistuksen mukaan omiin kasseihin.

– Hyvän Tahdon Ruokailu
Ruokajaon yhteydessä jaamme koulun ylijäämä lounasta koulujen toimintakausina tiistaisin alkaen klo 13:40 (jos ruokaa jää koulusta yli). Muussa tapauksessa on kahvitarjoilu.

– EU-Ruokajako
EU-ruokakassi varataan numerosta 041-3629007 tai ti ruokajakelun yhteydessä. Kassin saa hakea kahden viikon välein joko sovitusti  ruokajekelun yhteydessä tai  erikseen sovittuna ajankohtana. Ruokakassiin sisältö valitaan seuraavista tuotteista: lihasäilyke, makaroni, hernekeitto, juustopastakastike, aamiaisviljavalmiste, kaurahiutale, hapankorppu, vehnäjauho, sämpyläjauho, maitojauhe. Ruokakassi on tarkoitettu vähävaraisille avuntarvitsijoille. Pidämme tilastoa avuntarvitsijoista ja jaetusta ruokamäärästä.

– Hyvän Tahdon Katukirkko
Katukirkko tarjoaa mahdollisuuden 40 min hartaushetkeen, joka koostuu puheesta ja/tai musiikista tms. Katukirkko on auki parillisina viikkoina klo 13-13:40

Toimitukset

– Syntymäpäivät, häät, lapsen siunaus, kodin siunaus, hautaus
Tarjoamme käytännön palvelua, neuvontaa ja osallisuutta toiveiden ja sopimuksien mukaan.

Ehtoollispalvelu

Pyynnöstä tuomme yhdessä sovitusti ehtoollista kotikäynnillä tai sairaalaan/palvelutaloon.

Kuljetuspalvelu

Tarvoamme mahdollisuuksien mukaan kyyditystä tilaisuuksiin ja hätätilanteisiin. Etusijalla ovat liikuntarajoitteiset, yhteiskunnan avun ulkopuolella olevat, yksinäiset vanhukset, joilla ei ole perheen tukea saatavilla.

Palvelumahdollisuus

– Kuntouttava työtoiminta
– Työkokeilu
– Vapaaehtoistyö

Sekä ruokajakelun puolelle, että ystäväpalveluun on jatkuvasti mahdollisuus tulla tutustumaan toimintaan. Annamme tukea ja ohjausta toiminnassamme.

Yhteyshenkilö

Ruut Turunen / seurakuntapastori/diakoniatyön vastaava