Diakonia

Palvelemme lähimmäisiämme käytännön tasolla arjen haasteissa. Kunnioitamme jokaisen ihmisarvoa ja ainutlaatuisuutta.
Toiminta perustuu pääsääntöisesti vapaaehtoistyöhön.

Toimimme verkostoitumalla, tarvelähtöisesti, vastuuntuntoisesti ja tuemme ihmistä kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa vuorovaikutuksen kautta.

Ystäväpalvelu
Ruoka-apu

Toimitukset
Kuljetuspalvelu
Palvelumahdollisuus

Ystäväpalvelu

Diakonia koostuu pääosin vapaaehtoisista, jotka toimivat seurakunnan täysivaltaisina edustajina palvellen tarpeessa olevia. Tukihenkilöt toimivat seurakunnan täysivaltaisina edustajina.

Tukihenkilöt toimivat muun muassa seuraavissa tilanteissa:
– Ikäihmisten luona vieraileminen
– Sairauden, surun ja kriisin kohdatessa tukena oleminen
– Ehtoollisen toimittaminen seurakuntalaisille
– Keskusteluapu ja mahdollinen arjessa tukeminen

RUOKAJAKELU KORONA -AIKANA

Ruokajakelutiedote 2020-10-13 A4

Hyvän Tahdon Ruokajako (HTR)

EU-Ruokajako
EU-ruokakassi varataan numerosta 041 362 9007 tai tiistaina ruokajakelun yhteydessä. Kassin saa hakea kahden viikon välein.
Ruokakassiin sisältö valitaan seuraavista tuotteista: lihasäilyke, makaroni, hernekeitto, mysli, kaurahiutale, hapankorppu, vehnäjauho, sämpyläjauho, maitojauhe, ja perunasosejauhe ja keksi. Ruokakassi on tarkoitettu vähävaraisille avuntarvitsijoille.

Toimitukset

Tarjoamme käytännön palvelua ja neuvontaa seuraavissa toimituksissa:
– syntymäpäivät
– häät
– lapsen siunaus
– kodin siunaus
– hautaus

Kuljetuspalvelu

Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan kyyditystä tilaisuuksiin ja hätätilanteisiin. Etusijalla ovat liikuntarajoitteiset, yhteiskunnan avun ulkopuolella olevat ja yksinäiset vanhukset, joilla ei ole perheen tukea saatavilla.

Palvelumahdollisuus

-Työkokeilu

-Vapaaehtoistyö

Yhteyshenkilö

Ruokajako- ja ystäväpalvelutoimintaan on mahdollisuus tulla tutustumaan.

Ruut Turunen
seurakuntapastori, diakoniatyön vastaava