FAM
Sinusta välitetään
1 Joh 4:19 “Me rakastamme koska Jumala on ensin rakastanut meitä” 

  1. Haluamme että löydät hengellisen kodin joka heijastaa Taivaan Isän rakkautta – >
    Famin sunnuntai koko seurakuntaperheelle
  2. Haluamme että saat aitoja ja rakkaudellisia ihmissuhteita-> pienryhmät (solut) jotka kokoontuvat viikottain jossa pääset jakamaan elämää ja kasvamaan uskossa arjen keskellä.
  3. Haluamme että opit tuntemaan luojasi, löytäen elämäsi tarkoituksen -> Uskon perusteet, Alfa-kurssi, solut, Famin sunnuntai
  4. Haluamme tehdä hyvää tässä yhteisössä ja yhteiskunnassamme – > Yhteiset tempaukset, siunaten yhdessä Famina jotain kohdetta taloudellisesti. Jokainen Familainen voi jollain tavalla välittää Jumalan rakkautta, yksilönä, soluina, koko Fam perheenä.
Olemme yksi Hämeenlinnan Helluntaiseurakunnan kampuksista. Kokoonnumme sunnuntaisin 3x/kk klo 16 osoitteessa Kasarmikatu 3, Hml.  Näemme solut eli pienryhmät erityisen tärkeänä, jotka kokoontuvat viikottain kokemaan aitoa yhteyttä. Meillä on miesten ja naisten soluja sekä pariskunta soluja sekä Famin Mamit solu. Jos haluat lisää tietoa Famista niin ota yhteyttä seurakuntamme työntekijään Jonna-Maaret Heinoseen, puh. 0449017092. Ota meidät seurantaan myös Instagramissa ja Facebookissa: https://www.instagram.com/minunfam/
 

FAMIN KESÄ:

Kesällä ei tosiaan ole Famia kasarmikadulla mutta se ei tarkoita ettei srk voisi silti kokea yhteyttä. ❤️Meillä on Famin oma WhatsApp ryhmä. Toinen on virallinen Fam ryhmä johon ylläpitäjät laittavat vain infoa, toinen on vapaamuotoisempi Famin olkkari ryhmä johon voi jokainen laitella viestejä.
 
Jos haluat, voit kesällä kutsua Famin olkkari WhatsApp ryhmässä porukkaa vaikka takapihallesi grillailee tai voit kerätä lentopallojoukkueen rannalle pelailee. Famin olkkari ryhmästä kutsu viestitetään eteenpäin Famin viralliseen WhatsApp ryhmään. Jos et ole Famin olkkari ryhmässä etkä halua sinne liittyä, voit laittaa kutsusi Famin virallisen Fam WhatsApp ryhmän ryhmän ylläpitäjälle. Ota yhteyttä jos et ole vielä missään Famin WhatsApp ryhmässä niin pääset kesällä paremmin touhuihin mukaan. Osittain infoamme myös näistä kokoontumista Somessa.
 
Kesällä on luvassa myös jotain säännöllistä nimittäin yksi Famin pienryhmistä/soluista haluaa järkätä melkein joka ma klo 18 ”Famin mega maanantai solun/pienryhmän” rennolla otteella, milloin missäkin. Jokainen on tervetullut🤗Näistä illoista infotaan Famin WhatsApp ryhmissä.
 
Siunattua kesää jokaiselle☀️
 

Famit jatkuvat Kasarmikadulla taas Elokuussa. Infoamme niistä tarkemmin täällä pian. Fameja on noin 3x/kk sunnuntaisin klo 16. Just sä oot tervetullut!​

Lapsille on FAM KIDS 2x kuussa aina jumalanpalveluksen yhteydessä. https://www.instagram.com/minunfamkids https://www.facebook.com/minunfamkids Happy sunday on (3-8 vuotiaille) ja P.O.P-ikäisille (9-12 vuotiaille) on omaa toimintaa yhteisen Fam kids osuuden jälkeen.