TERVETULOA ALIVEEN

 

 

Alive-nuortenilta

Alive -nuortenillat on tarkoitettu 13-20+ ikäisille perjantaisin klo 19.00 – 23.00. HUOM! Kesällä Alive-illat milloin missäkin. Seuraa siis somea 🙂  Alive-illoissa on nuorten elämää huomioivaa opetusta Raamatusta, ylistystä, chillailua, pelailua. Alive-nuoret ovat kansainvälinen, energinen ja iloinen porukka, tule messiin! Pidämme alive -iltoja joka perjantai pääsääntöisesti osoitteessa kasarmikatu 3. Kannattaa toki seurata meitä facessa ja instassa niin tiedät missä mennään ja jos tulee muutoksia suunnitelmiin 🙂  Meillä on myös viikottainen solutoiminta. Nuorisotyötä on mukana toteuttamassa nuortentiimi yhdessä nuorisotyöntekijän Jonnan kanssa.

Nuorten tapahtumat

Aloitimme juuri yhteistyön Kanta-Hämeen Helluntaiseurakuntien (Forssa, Riihimäki) nuorisotyön kanssa järjestäen yhteisiä tapahtumia ja leirejä. Ensimmäinen Kipinä tapahtuma oli Forssassa la 18.5 jonka järjestäjinä olivat Forssan ja Hämeenlinnan Helluntaiseurakunnan nuorisotyö. Syksyllä Kipinä on täällä Hämeenlinnassa. Ensimmäinen KIPINÄ nuortenleiri on 16.-18.8 Mallinkaisten leirikeskuksessa.

Pidämme myös yhteisiä nuorteniltoja yhdessä Hämeenlinnan Vapaaseurakunnan kanssa. Keväällä Vapiksen nuoret tulivat meidät Alive-iltaan ja syksyllä olisi tarkoitus mennä heidän nuorteniltaan.

 

Nuorten leirit

Kanta-Hämeen nuortenleiri Kipinä on kolmen helluntaiseurakunnan yhteistyö. Mukana leirin järjestämisessä on Hämeenlinnan -,Forssan -sekä Riihimäen Helluntaiseurakunnat. Leiri on 16.-18.8. Leiripaikkana toimii Mallinkaisten leirikeskus. Leiri alkaa pe 16.8 klo 18 ja loppuu su klo 14. Yhteiskyyditystä tarjotaan niille tarvitseville. Leiri on suunnattu 13v. – 25v. ja hinta on 30e.

Leiri maksu tulee suorittaa 16.7 mennessä: 
-Hämeenlinnan Helluntaiseurakunta: Tilinumero: FI34 5680 0020 0679 93 tai Viite: 10074
 
-Leirille ilmoittautuminen tapahtuu tämän linkin kautta. Leirille tulee ilmoittautua ti 9.7 mennessä.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdKPjf-zfwvRpxW34uSFYABK_RiDU0y7zpL8myZJRJBZATGaA/viewform?usp=sf_link

Seurakuntamme nuorisotyötä johtaa lapsi- ja nuorisotyöntekijä Jonna-Maaret Heinonen.
Puh: 044 901 7092
jonna-maaret.heinonen@helluntaiseurakunta.net