TERVETULOA ALIVEEN

Alive-ilta

Alive -illat ovat tarkoitettu 13-20 -vuotiaille perjantaisin klo 19.30 – 23.00.  Alive-illoissa on nuorten elämää huomioivaa opetusta Raamatusta, ylistystä, chillailua, pelailua. Alive-nuoret ovat kansainvälinen, energinen ja iloinen porukka, tule messiin! Pidämme alive -iltoja noin 3 kertaa kuukaudessa kinowanhakopin tilassa osoitteessa sibeliuksenkatu 11 ja kerran kuussa seurakunnalla saalemilla. Kannattaa siis seurata meitä facessa ja instassa niin tiedät missä mennään 🙂  Meillä on myös viikottainen solutoiminta. Nuorisotyötä on mukana toteuttamassa nuortentiimi yhdessä nuorisotyöntekijän Jonnan kanssa. Järjestämme myös yhteiskristillisiä nuorteniltoja eri seurakuntien kanssa.

Nuorten tapahtumat

Se löytyi-mission alla järjestimme juuri ”Lost & Found” tapahtuman joka oli toteutettu eri seurakuntien kanssa yhdessä. Yhteistyötä teemme jatkossakin.

Alive-leiri

Järjestämme Alive -leirejä kerran tai pari vuodessa. Seuraava leiri tulossa 3. -5.2.2023!!! Mukana on opettamassa Atro Hietala joka tuo mukanaan tiimin palvelemaan nuoria. Ilmoittautuminen su 22.1 mennessä. Alla ilmoittautumislomake jonka voit ladata, täyttää ja tulostaa ja lähettää siitä kuvan allekirjoituksineen osoitteeseen : jonna-maaret.heinonen@helluntaiseurakunta.net. Jotta leiri mahdollistuu, tietty määrä tulee olla osallistujia.

Alive -leirin ilmoittautumislomake

Seurakuntamme nuorisotyötä johtaa lapsi- ja nuorisotyöntekijä Jonna-Maaret Heinonen.
Puh: 044 901 7092
jonna-maaret.heinonen@helluntaiseurakunta.net