TERVETULOA ALIVEEN

Real Love

Kaksi kertaa vuodessa Alive nuoret järjestävät Real Love nuorisotapahtuman. Real Loveissa useita artisteja ja bändejä, sekä mielenkiintoinen puhe. Tarjolla pitsaa. Tapahtuma on päihteetön ja maksuton.

Alive-ilta

Alive -illat ovat tarkoitettu 13-20 -vuotiaille perjantaisin klo 19.30 – 23.00.  Alive-illoissa on nuorten elämää huomioivaa opetusta Raamatusta, ylistystä, chillailua, pelailua. .Alive-nuoret ovat kansainvälinen, energinen ja iloinen porukka, tule messiin! Pidämme alive -iltoja noin 3 kertaa kuukaudessa kinowanhakopin tilassa osoitteessa sibeliuksenkatu 11 ja kerran kuussa seurakunnalla saalemilla. Kannattaa siis seurata meitä facessa ja instassa niin tiedät missä mennään 🙂  Meillä on myös viikottainen solutoiminta. Nuorisotyötä on mukana toteuttamassa BBS (bigbrothers&sisters) tiimi.

Seurakuntamme nuorisotyötä johtaa lapsi- ja nuorisotyöntekijä Jonna-Maaret Heinonen.
Puh: 044 901 7092
jonna-maaret.heinonen@helluntaiseurakunta.net