TERVETULOA ALIVEEN

Alive-ilta

Alive -illat ovat tarkoitettu 13-20 -vuotiaille perjantaisin klo 19.30 – 23.00.  Alive-illoissa on nuorten elämää huomioivaa opetusta Raamatusta, ylistystä, chillailua, pelailua. Alive-nuoret ovat kansainvälinen, energinen ja iloinen porukka, tule messiin! Pidämme alive -iltoja noin 3 kertaa kuukaudessa kinowanhakopin tilassa osoitteessa sibeliuksenkatu 11 ja kerran kuussa seurakunnalla saalemilla. Kannattaa siis seurata meitä facessa ja instassa niin tiedät missä mennään 🙂  Meillä on myös viikottainen solutoiminta. Nuorisotyötä on mukana toteuttamassa BBS (bigbrothers&sisters) eli nuortentiimi yhdessä nuorisotyöntekijän Jonnan kanssa.

Real Love

Kaksi kertaa vuodessa olemme järjestäneet Real Love nuorisotapahtumia. Real Loveissa on artisteja, ylistysbändejä, sekä mielenkiintoinen puhe. Tarjolla pitsaa. Tapahtuma on päihteetön ja maksuton. Myös yhteiskristillisiä nuorteniltoja on luvassa eri seurakuntien kanssa.

Alive-leiri

Järjestämme Alive -leirejä kerran tai pari vuodessa. Viimeisin leirimme oli 26.-28.11.2021.

Seurakuntamme nuorisotyötä johtaa lapsi- ja nuorisotyöntekijä Jonna-Maaret Heinonen.
Puh: 044 901 7092
jonna-maaret.heinonen@helluntaiseurakunta.net