2024-2-Turuntie

JUMALANPALVELUKSET

Sunnuntaisin
Turuntie 12 Jumalanpalvelus klo 11
Voit tulla tuntia aiemmin rukoilemaan alasaliin

4.2.  klo 11.00 Heikki Tyrni, Cantiamo
11.2.  klo 11.00 Päivi Tyrni, Heikki Tyrni, Pirkko Ruuska
18.2. klo 11.00  Arto Kortemaa, Ruut Turunen, Lataamo Sound
25.2. klo 11.00  Heikki Tyrni, Johanna Turunen, Elvi-Maria Veijonen

25.2. on uudenlainen jumalanpalvelus, jossa painopiste on voimakkaasti Jumalan Sanalla ja sen ymmärtämisellä ja soveltamisella omaan elämään. Jumalanpalvelus on siis raamattutunti ja keskustelua raamattutunnin pohjalta.

LASTEN PYHIKSET

Lapsille on omaa ohjelmaa jumalanpalveluksen yhteydessä kello 11.30 – 12.30. Olemme siis kaikki yhdessä aluksi ja noin 11.30 lapset siirtyvät alakertaan omaan ohjelmaan. HUOM! Vanhemmat tuovat lapset alakertaan ja hakevat heti tilaisuuden jälkeen.

KAHVITUKSET

Seurakunnan ilmoitustaululla on uudet kahvituslistat, joista voi varata kahvitusvuoroja kevääksi. Tule mukaan kahvitusta järjestämään. Näin mahdollistat mukavan yhdessäolon jumalanpalveluksen jälkeen alakerrassa.

TIISTAIT

Tiistaisin rukoilemme yhdessä klo 18-19. Tiistaina 20.2 klo 18 osallistumme Hämeen parhaaksi -seurakuntien yhteiseen rukoustilaisuuteen.  Se pidetään Elävä Vesi -seurakunnassa Rengossa, Topenontie 949. Turuntiellä ei silloin ole rukouskokousta.

KUORO KAIKENIKÄISILLE

Tervetuloa mukaan kuoroon. Kuoro on tarkoitettu kaikille iästä riippumatta. Helmikuussa kuoroharjoitukset ovat ma 12.2 & 19.2 klo 18-20.

TILAMUUTOKSIA TURUNTIELLÄ

Luovumme ns. kerhotilasta maaliskuun lopussa tilojen ilmanlaadun takia. Pääsaliin on tullut kymmenen pyöreää pöytää, joten jatkossa salissa voi kokoontua pöytien ääressä niin isommissa kuin pienemmissä tilaisuuksissa tai palavereissa.

TULOSSA

Kuorovierailu 14.4. klo 11

Lohjan helluntaiseurakunnasta tulee kuoro vierailulle. Kuoro laulaa Pekka Simojoen lauluja. Kuoronjohtaja Riitta Kovalainen. Tiilaisuuden puhe liittyy luomisseminaariin, joka on edellisenä päivänä.