2024-6-Turuntie

KESÄKUUSSA JUMALANPALVELUKSISSA:

JUMALANPALVELUS EHTOOLLINEN 2.6. klo 11.00

Jumalanpalveluksessa vietämme yhdessä ehtoollista H.S.I.F.:n kanssa. Puhujana on Riku Turunen, tilaisuuden juontaa Ruut Turunen ja musiikissa on Light Choir

JUMALANPALVELUS 9.6. klo 15.00-18.00

Rukousseminaari, Strateginen rukous Hämeenlinnan puolesta, Michael Kimuli, Jorma Lahikainen, Ari Talja, Heikki Tyrni, musiikki H.S.I.F

JUMALANPALVELUS 16.6. klo 11.00

Heikki Tyrni, Päivi Tyrni, Vuokko Syväntö

JUMALANPALVELUS 23.6 klo 11.00

Heikki Tyrni, Juhannnuskonferenssin tilaisuus striimattuna

JUMALANPALVELUS 30.6 klo 11.00

Raamattutunti ja keskustelua Heikki Tyrni, Harri Turunen, Hannele Voipio

RUKOUSTA

Ennen kello yhdentoista jumalanpalvelusta, voit tulla rukoilemaan alasaliin tilaisuuden puolesta. Rukous klo 10.00 – 10.45.

LASTEN PYHIKSET

Lapsille on omaa ohjelmaa jumalanpalveluksen yhteydessä kello 11.30 – 12.30. Olemme siis kaikki yhdessä aluksi ja noin 11.30 lapset siirtyvät alakertaan omaan ohjelmaan. HUOM! Vanhemmat tuovat lapset alakertaan ja hakevat heti tilaisuuden jälkeen.

KAHVITUKSET

Seurakunnan ilmoitustaululla on uudet kahvituslistat, joista voi varata kahvitusvuoroja. Tule mukaan kahvitusta järjestämään. Näin mahdollistat mukavan yhdessäolon jumalanpalveluksen jälkeen alakerrassa.

TIISTAIT

Tiistaisin rukoilemme yhdessä klo 18-19. Tiistaina 14.5 ei ole rukoustilaisuutta vaan torstaina 16.5 klo 18 Hämeen parhaaksi -seurakuntien yhteinen rukoustilaisuus on Toimiksella, Myllärinkatu 6.

TORSTAIKEIDAS

Kesätauolla

KAIKENIKÄISILLE

Tervetuloa mukaan kuoroon. Kuoro on tarkoitettu kaikille iästä riippumatta. Harjoituksia ei ole kesällä.

PALVELUTEHTÄVIÄ

TEKNIIKKATIIMI

Turuntien tilaisuuksien tekniikassa on erilaisia tehtäviä. On striimausta, on laulujen ja muiden diojen heijastamista datatykillä ja on äänentoistoon liittyen mm. miksausta.Tule mukaan opettelemaan näitä eri tehtäviä.  Tarvetta on tällä hetkellä näissä kaikissa osa-alueissa. Voit ottaa yhteyttä tilaisuuksien aikana käymällä parvekkeella keskustelemassa tekniikkatiimiläisten kanssa.

TULKKAUS

Seurakunnan toiminnan piirissä on tällä hetkellä paljon muista maista tulleita. Tarvitsemme tulkkausta, jotta he voisivat osallistua seurakunnan tilaisuuksiin. He puhuvat mm. venäjää (mm. ukrainalaiset), englantia, espanjaa, thai-kieltä, farsia ja daria.  Tällä hetkellä suurin tarve on espanjan, englannin, ja venäjän tulkkauksesta.

Voisitko toimia tulkkina? Seurakunnassa on käytettävissä LiveVoice -sovellus. Tämän avulla voit toimia tulkkina käyttäen omaa älypuhelintasi tai tietokonettasi. Tulkkauksen kuunteleminen tapahtuu saman sovelluksen kautta esim. kännykällä ja  nappikuulokkeilla.

Tunnetko jonkun, joka tarvitsee tulkkausta? Voit olla yhteydessä ja kysyä tulkkausmahdollisuutta kyseiselle kielelle.

Ota yhteyttä Jos voit palvella tulkkauksessa tulkkina tai haluat lisätietoja voit olla yhteydessä Päivi Tyrniin 0408290647 paivi.tyrni@gmail.com tai Heikki Tyrniin 0505538234 heikki.tyrni@helluntaiseurakunta.net.

TILAMUUTOKSIA TURUNTIELLÄ

Olemme luopuneet ns. kerhotilasta maaliskuun lopussa tilojen ilmanlaadun takia. Pääsaliin on tullut kymmenen pyöreää pöytää, joten jatkossa hyödynnämme pääsalia myös pienemmissä tilaisuuksissa tai palavereissa. Lisäksi hyödynnämme myös tilojamme Kasarmikadulla.