Kuukauden specialit

Kutsu Hämeenlinnan helluntailähetys ry:n vuosikokoukseen
Kutsumme Hämeenlinnan helluntailähetys ry:n jäsenet sääntömääräiseen vuosikokoukseen sunnuntaina 2.5.2021 klo 18.00 Hämeenlinnan helluntaiseurakuntaan Turuntie 12, 13130 Hämeenlinna. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat sekä esitellään suunnitelma seurakunnan hallintomuodon uudistamisesta.
Noudatamme kokouksen järjestämisessä Etelä-Suomen aluehallintoviraston kokoontumisrajoituksia, joten paikalle saapuvina voi kokoukseen osallistua vain ko. ajankohtana sallittu henkilömäärä. Suosimme osallistumista etäyhteyden kautta, jotta kokous pystytään järjestämään turvallisesti. Kokoukseen on mahdollista osallistua Suomen hallituksen esityksen mukaisen poikkeuslain 677/2020mukaisesti myös sähköisen etäyhteyden välityksellä.
Ilmoittaudu vuosikokoukseen 25.4.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen ruut.turunen@helluntaiseurakunta.net tai tekstiviestillä numeroon 045 107 4870 . Viestissä tulee ilmetä osallistujan nimi, matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite. Ilmoita myös,osallistutko etäyhteydellä vai kokouspaikalla läsnäolevana. Suosittelemme vahvastiosallistumaan kokoukseen etäyhteyden välityksellä.
Etäyhteys toteutetaan Zoom-sovelluksen välitykselläja kaikki puheenvuorot ja esitykset välitetään osallistujille tämän kautta. Etäyhteyteen tarvitaan internet-yhteys ja älylaite (matkapuhelin, tietokone, tabletti tms.), jossa on kamera ja mikrofoni. Kutsu Zoom-kokoukseen lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja tekstiviestinä puhelimeesi viimeistään kokousta edeltävänä päivänä. Mikäli samassa taloudessa asuu useita yhdistyksen jäseniä, voivat he olla mukana samalla etäyhteydellä. Tällöin tulee ilmoittaa kaikki samassa etäyhteydessä mukana olevat yhdistyksen jäsenet. Suosittelemme,että kirjaudutte Zoom- sovellukseen hyvissä ajoin.
Osallistujien kirjaaminen etäyhteyteen tai paikalla olevana kokoukseen osallistujana aloitetaan klo 17.30.
Mikäli tarvitset apua ja lisätietoa vuosikokouksen teknisissä asioissa ole rohkeasti yhteydessä Riku Turuseen p. 050 527 0150 tai riku.turunen@fida.fi
Hämeenlinnassa 15.4.2021
Hämeenlinnan helluntailähetys ry